ChinaTalk en Blogaap verzorgen Guanxi’s Grote China Kennis Quiz


Grote China Kennis QuizTer gelegenheid van het Chinees Nieuwjaar 2016 organiseert China Netwerk Guanxi dit jaar iets heel anders: de Grote China Kennis Quiz. In dit avondvullende programma op 11 februari worden teams van 4-5 personen getest op hun kennis van China en strijden zij om de titel van grootste China-kenner!

Schrijf je nu in – alleen of met teamleden – om mee te doen aan deze unieke avond.

Hoe werkt het?

Een tip voor de deelnemers aan de quiz ...

Een tip voor de deelnemers aan de quiz …

Tijdens de avond worden in zes ronden in totaal 60 vragen gesteld. De vragen betreffende diverse categorieën waaronder (recente) geschiedenis, cultuur, economie en internet. Na elke ronde levert het team de antwoorden in bij de quizmasters.

Vanaf 19:30 kunnen teams hun antwoordformulieren ophalen. Ze krijgen daarbij tevens de eerste vragenronde bestaande uit 10 plaatjes met bijbehorende vragen uitgereikt.

De quiz begint vervolgens echt om 20:00 met in totaal 6 rondes en tussendoor pauze. Rond 22:00 wordt de uitslag van de quiz bekend gemaakt.

Hoe doe je mee?

Er zijn twee manieren om mee te doen aan de Grote China Kennis Quiz:

1)    Aanmelden als team

Verzamel minimaal 4 en maximaal 5 teamleden en laat ons via dit formulier weten wat je teamnaam is. Een uitgekiende mogelijkheid om de kennis van jou en je collega’s of vrienden te bewijzen.

2)    Aanmelden als individu

Meld je aan als individu en Guanxi zorgt dat je op de avond zelf wordt ingedeeld in een team met andere individuele aanmelders. Een leuke manier om andere Guanxi-leden en volgers te leren kennen.

Kosten

Guanxi leden en hun aangemelde team betalen €5,00 per persoon.
Niet-leden betalen €10,00 per persoon.

Bij de prijs is een borrelhapje inbegrepen. Drankjes zijn voor eigen rekening.
Je kunt op de avond aan de deur betalen (contact of met pin).

Over de quizmasters

De Grote China Kennis Quiz is voor Guanxi.nl samengesteld door Fred Sengers en Ed Sander. ‘Fred en Ed’ zijn beiden auters over China, waarbij Fred zich specialiseert in algemeen China-nieuws en Ed in internet gerelateerde zaken. Hun publicaties verschenen in o.a. China2025, Elsevier en China Nu. Fred publiceert dagelijks het China nieuws op blogaap.nl en verzamelde een deel van zijn columns in het boek Een Reis Door China in 48 Dagen. Ed verzamelde zijn columns in de China Talk bundels waarvan het derde deel inmiddels in de maak is en die als e-book gratis te downloaden zijn. Beiden geven ze regelmatig lezingen over China.

Locatie

Mick O’Connell’s, Jansdam 3, Utrecht.

Let op! Het aantal plaatsen tijdens de quiz is beperkt. Als Guanxi lid krijg je enkele dagen voorrang op de inschrijving. Maak hier dus gebruik van en registreer je direct als individuele deelnemer of met een team!

quizmasters