Voor in uw bedrijf


U wilt zaken doen met China of uw product verkopen aan Chinese consumenten?

Een goed begin is het begrijpen van culturele verschillen en de markt in China. Ook als het geen doelstelling is om de taal te spreken kunnen enkele beleefdheden en korte zinnen het ijs al snel breken in zakelijke contacten met China. Ook voor mensen die regelmatig in China verblijven is enige praktische kennis van dagelijkse zinnen erg handig.

ChinaTalk helpt. Jessica Sun levert taal- en cultuurlessen Mandarijn voor bedrijven. Er zijn diverse mogelijkheden om door middel van zelfstudie Chinees te leren. Maar beheersing van de taal valt of staat met de juiste uitspraak. ChinaTalk helpt u met ondersteuning waarbij leerlingen of medewerkers hun opgedane kennis in de praktijk kunnen oefenen.Jessica bepaalt samen met u de behoeften en selecteert daar een serie passende lessen bij die individueel of klassikaal kunnen worden gegeven.

Workshops Chinese cultuur zijn niet alleen boeiend, ze zijn ook noodzakelijk om de Chinezen te begrijpen en gênante misverstanden te voorkomen. Jessica biedt diverse workshops en trainingen aan voor zakelijke gebruikers.

ChinaTalk helpt u op weg met de volgende diensten:


  • Workshop cultuurverschillen
  • Basiskennis begroetingen en beleefheden in Mandarijn
  • Workshop Do’s & Don’ts bij zakendoen met Chinezen
  • Lezingen, workshops en advies over consumentengedrag, e-commere, m-commere en social media in China
  • Training Online Verkopen in China
  • Diensten als tolk (Engels-Chinees, Chinees-Engels)

Trainingen kunnen op maat worden samengesteld en worden aangepast aan de deelnemers en doelstelling van de training.

ChinaTalk beschikt over een uitgebreid netwerk aan gespecialiseerde partners die u op diverse gebieden verder kunnen helpen. Heeft u een uitdaging waarbij additionele kennis nodig is dan schakelen wij graag de juiste partij aan bij uw project.

Klik hier voor een overzicht van onze zakelijke klanten.

Neem gerust contact met ons op als u eens wilt praten over de mogelijkheden.