ChinaTalk op Benelux Online Print Event #BOPE23 


ChinaTalk’s Ed Sander is een van de sprekers op de 2023 editie van het Benelux Online Print Event van het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie, het kenniscentrum voor de grafische industrie uit Turnhout (België).

Het evenement wordt dit jaar gehouden in Gorinchem, Nederland op 15 maart 2023.

Ed spreekt op het evenement over The evolution of eCommerce in China: How to adapt to changing markets, use data and maximize customer value.

Over Benelux Online Print Event ’23

Van de VIGC website:

Voorafgaand aan de tweede dag van de Sign & Print Expo pakt VIGC dit jaar weer uit met een sterk programma rond e-commerce in de grafische sector.

Deze vijfde editie van BOPE – wat ondertussen een gevestigde waarde is binnen de Benelux Online Print industrie – creëert een platform voor iedereen die bezig is met online print. Het is dé ontmoetingsplek om informatie te vergaren over personalisatie, digitale transformatie, e-commerce en web-to-print voor productiebedrijven, leveranciers en opleidingsverstrekkers.

Met 140 deelnemers verwelkomde BOPE vorig jaar Europese bedrijfeigenaars, CEO’s, COO’s en afdelingsverantwoordelijken.

Dit jaar zullen internationale experten elk vanuit hun eigen perspectief inzichten delen aan de hand van inspirerende sectoranalyses en case studies. We kijken tijdens de keynote ‘E-commerce in China’ zelfs over de muur van onze sector. BOPE is dan ook de jaarlijkse afspraak voor iedereen die online print in zijn bedrijfsmodel heeft geïntgreerd of gaat integreren.

Door BOPE te koppelen aan de Sign & Print expo wordt een uniek concept gecreëerd waardoor kennisoverdracht en netwerking m.b.t. online print kan gekoppeld worden aan een beursbezoek. Lekker handig en efficiënt!

Klik hier voor het volledige programma en tickets.