ChinaTalk op de Vakantiebeurs Vakdagen 2017


vakantiebeurs-vakdagenTijdens de Vakantiebeurs Vakdagen vertelt ChinaTalk’s Ed Sander over de in China populaire app WeChat waarmee het land inmiddels jaren voorloopt op het westen en welke ons daarmee een kijkje geeft in de mogelijke toekomst van westerse apps als Facebook Messenger. Ook vertelt hij over het belang van de app in het bereiken van de Chinese toerist.

Datum: Woensdag 11 januari 2017
Tijd: 14:00 uur

Over de spreker

ACSSNL GalaIn 2011 vertrok CRM specialist Ed Sander als internationaal vrijwilliger naar China waar hij twee jaar als marketing consultant werkte voor een aantal non-profit organisaties in Xi’an. Sinds 2012 schrijft hij over China met speciale aandacht voor internet, e-commerce en sociale media. De ruim 100 artikelen die hij schreef zijn o.a. verschenen op China2025.nl en Travelnext.nl en in het China Nu magazine en verzameld in drie bundels. Voor ChinaTalk verzorgt Ed lezingen, gastcolleges en trainingen m.b.t. e-commerce en social media in China.

Over de Vakantiebeurs Vakdagen

De reisbranche transformeert continue. Daarom staan de Vakantiebeurs Vakdagen geheel in het teken van de laatste ontwikkelingen en nieuwe kansen voor de reisbranche. De Vakantiebeurs Vakdagen brengt mensen uit de toerisme branche bij elkaar. De vakdagen bieden inspiratie, informatie en de mogelijkheid om te netwerken. Verspreid over 2 dagen is er naast de mogelijkheid om elkaar te treffen en te netwerken, ook een inhoudelijk, gratis, programma.

De Vakantiebeurs wordt in 2017 gehouden op dinsdag 10 en woensdag 11 januari. Op dinsdag bezoek je ons tussen 10.00 uur en 18.00 uur, op woensdag zijn de openingstijden van 10.00 – 17.00 uur.

Bezoek voor meer informatie de website van de vakbeurs.