Cursus e-Commerce in China – Jij bepaalt wat je betaalt


In 2020 viel dankzij de coronacrisis een groot deel van onze omzet weg. We konden niet langer studiereizen naar China aanbieden en de mogelijkheid om lezingen en workshops te verzorgen werd ook sterk beperkt. Eind 2020 besloten we daarom een deel van onze training content aan te bieden als e-learning op een online platform.

Het is in de praktijk echter lastig gebleken de cursus te verkopen. Diverse gezamenlijke campagnes hebben niet tot het gewenste resultaat geleid. Misschien is de markt in Nederland te klein, bestaat er (momenteel) onvoldoende interesse om te investeren in deze kennis of is men het gewoon beu om zoveel achter het scherm te zitten.

Desalniettemin is het naar onze mening zeer waardevolle content waar een hoop werk in is gaan zitten en we hebben daarom besloten de cursus, net als veel van onze andere content, op een andere manier beschikbaar te maken op onze website.

Here’s the deal:

  • Op onze site en YouTube kanaal is de eerste les gratis te volgen.
  • Bevalt de eerste les, dan kun je de rest van de cursus tegen een vrijblijvende gift voortzetten. Je bepaalt dus zelf wat je het waard vindt en kunt de gehele cursus vrijwel gratis volgen als je dat zou willen.
  • Is je donatie meer dan €50? Dan krijgt je van ons ook de hand-outs van ruim 300 slides en reader van 70 pagina’s verdiepende artikelen opgestuurd.
  • Daarnaast blijft de curus ook tegen gereduceerd tarief ook beschikbaar met een additioneel coaching gesprek in samenwerking met NextportChina.

Klik hier om de cursuspagina te bezoeken voor meer informatie.

Deze week is bekend geworden dat China z’n grenzen nog minstens een jaar dicht zal houden. Het zal dus nog wel even duren voor zaken weer een beetje normaal worden voor ons. Mocht je ons in tussentijd willen steunen dan vind je hier enkele suggesties.