Verslag: Keynote Live Commerce voor EBMP


Op 12 mei 2022 was ChinaTalk’s Ed Sander een van de sprekers op een bijeenkomst van EBMP (E-Business Managers Platform). Van het EBMP LinkedIn account:

Met veel plezier kijken wij terug naar onze bijeenkomst bij CM.com waar het thema Conversational Commerce uitgebreid uitgelegd werd, vanuit alle mogelijke invalshoeken.
Jan Saan (CM.com) gaf ons inzicht in de volgende stap van customer engagement; “c-commerce”. Michiel Gaasterland (CM.com) legde uit hoe Conversational Commerce ervoor zorgt dat Commerce gered wordt en Ed Sander (ChinaTalk.nl) vertelde hoe Live Commerce in China wordt ingezet. Een hele interessante bijeenkomst dus! 

EBMP maakte de volgende video-impressie van de middag.

Over EBMP

Het EBMP is hét kennisplatform van ervaren managers en directeuren digital, multi-channel of innovatie die succesvol hun bedrijf helpen te transformeren. 

Sinds 2007 organiseert EBMP bijeenkomsten om samen met elkaar de diepte in te duiken over alles wat met ‘online’ te maken heeft. Prikkelende bijeenkomsten die je aan het denken zetten en handvatten geven die je direct toe kan passen. 

Klik hier voor meer informatie over EBMP lidmaatschap.

Over de keynote ‘Live Commerce Revolution in China’

Marc Tomassen, bestuurslid van EBMP, zei over de keynote: “Het was een geweldig event. Super om in 1,5 uur een doorkijk te krijgen in de ontwikkeling en de huidige stand van zaken van Chinese eBusiness die wij hier (nog) helemaal niet kennen”.

In onderstaande trailer kun je een impressie van deze keynote bekijken? Ook geïnteresseerd in deze presentatie? Kijk op edsander.com voor meer informatie.