China Talk 2 – Vernieuwing en verval in het moderne China


China Talk 2

Dit deel uit de China Talk-serie bevat een verzameling van 29 artikelen die Ed Sander schreef voor China2025.nl.

In dit boek over het moderne China vormt de ontwikkeling van internet in het land de rode draad. Ed beschrijft hoe de vernieuwing op het gebied van online shopping, mobile commerce en social media in rap tempo plaatsvindt, terwijl milieuvervuiling, agressie in de gezondheidszorg, voedselschandalen, apathie en andere problemen wijzen op verval dat lijkt te zijn opgetreden tijdens de Chinese economische revolutie in de afgelopen 30 jaar.

“Ed is in Nederland een van de weinige mensen met diepgaande kennis over en inzicht in wat er zich op dit gebied in China afspeelt. Mede dankzij zijn hands-on marketingervaring in China weet hij die kennis op een prikkelende en overtuigende manier over te brengen op de lezers.” Rutger Brouwer, Medeoprichter China2025.nl

China Talk 2 recensies:

Gele Draak

China Nu

Steun ons

Dit e-book is tot stand gekomen na vele dagen onderzoek en schrijfwerk. Onze e-books zijn in principe gratis en de gedrukte versies zijn verkrijgbaar tegen kostprijs. We stellen het echter zeer op prijs als je via de onderstaande link je waardering laat blijken.

Download gratis het China Talk e-book

Hieronder kunt u het China Talk e-book gratis downloaden in de gewenste bestandsopmaak.

epub  mobi  pdf

Liever een gedrukt boek?

Heeft u liever een gedrukte versie van China Talk 2? Dat kan. U zult begrijpen dat we die vanwege druk- en verzendkosten niet gratis kunnen aanbieden. We hebben echter een mogelijkheid gevonden om het boek tegen een lage prijs aan te bieden via lulu.com. De verzendkosten bij lulu.com zijn hoger dan we in Nederland gewend zijn omdat de boeken buiten Nederland gedrukt worden. Door de prijs van het boek zelf net boven de kostprijs te houden kunnen we gedrukte exemplaren aanbieden voor slechts €9,99 inclusief verzendkosten. Klik op het logo hieronder om het gedrukte boek te bestellen.

lulu


Tips:

  • Bestel China Talk 2 samen met het eerste China Talk boek en betaal slechts €16,49 voor beiden boeken samen, inclusief verzendkosten.
  • Als je grotere hoeveelheden van dit boek wilt bestellen voor bedrijf, school of relaties dan past lulu.com automatisch een volumekorting toe.