China Talk 3 – Achter de muur


ChinaTalk 3Dit deel uit de China Talk-serie bevat een verzameling van 35 artikelen die Ed Sander schreef voor China2025.nl en CRTV.nl.

De rode draad door het boek is de digitale wereld in China. Aan bod komen onderwerpen als cross-border e-commerce, sociale media, O2O, mobiel betalen, Alibaba, JD.com, videoplatform YY.com, WeChat, Tencent en meer.

Maar China Talk 3 bevat net als de vorige bundel ook artikelen over problematiek in China zoals corruptie, censuur en vreemdelingenhaat.

En natuurlijk mogen enkele culturele aspecten niet ontbreken; China Talk 3 bevat artikelen over het leren van Mandarijn, verbranden van dodengeld, de bouw van een nieuwe stadsmuur in Datong en het verdwijnen van de dorpjes binnen de steden.

Uit het voorwoord van China Talk 3:

De grote kracht van Ed Sander is zijn kennis van wat er op het Chinese internet gebeurt. Wie de Chinese klant wil begrijpen en bereiken, kan niet om het internet en sociale media heen. Bijna 700 miljoen Chinezen hebben toegang tot het internet en gebruiken hun mobieltje om te communiceren, te shoppen en te betalen. Hun aantal groeit iedere dag verder.

Ed laat glashelder zien dat als het gaat om e-commerce en mobiele communicatie China op veel punten het westen voorbij is gestreefd op het gebied van innovatie en gebruiksmogelijkheden. Daar kunnen we van China leren.

Voor wie de zakelijke kansen van China wil verkennen, is zijn derde bundel onmisbaar. Maar ook wie gewoon meer wil weten over de ontwakende reus, biedt China Talk 3 een leidraad voor een boeiende ontdekkingsreis.

– Fred Sengers, blogaap.nl

Download nu gratis het China Talk e-book

Hieronder kun je het China Talk e-book gratis downloaden in de gewenste bestandsopmaak.

epub  mobi  pdf

Liever een gedrukt boek?

Heb je liever een gedrukte versie van China Talk 3? Dat kan. Je zult begrijpen dat we die vanwege druk- en verzendkosten niet gratis kunnen aanbieden. We hebben echter een mogelijkheid gevonden om het boek tegen kostprijs aan te bieden via lulu.com. De verzendkosten bij lulu.com zijn hoger dan we in Nederland gewend zijn omdat de boeken buiten Nederland gedrukt worden. Door de prijs van het boek zelf op de kostprijs te houden kunnen we gedrukte exemplaren aanbieden voor slechts €9,99 inclusief verzendkosten. Klik op het logo hieronder om het gedrukte boek te bestellen.

lulu

Tips:

  • Bestel China Talk 3 samen met het eerste China Talk boek of tweede China Talk boek en betaal slechts €16,49 voor beiden boeken samen, inclusief verzendkosten.
  • Bestel alle drie de China Talk bundels en betaal €22,99 inclusief verzendkosten.
  • Als je grotere hoeveelheden van dit boek wilt bestellen voor bedrijf, school of relaties dan past lulu.com automatisch een volumekorting toe.
  • Lulu.com heeft vaak kortingsacties waarmee je een scherpere prijs kunt krijgen op je bestelling. Bekijk hun homepage voor de kortingscodes.