China Talk 4 – Vreemde in een vreemd land


China Talk 4 - Vreemde in een vreemd landDit deel uit de China Talk-serie bevat een verzameling van 34 artikelen die Ed Sander schreef voor China2025.nl en andere media en bevat een gastbijdrage van Jessica Sun.

In deze bundel zijn de cultuurverschillen tussen Nederland en China en wat dit betekent als Chinezen en Nederlanders elkaars land bezoeken de rode draad. We lezen over de culturele worstelingen van de auteur tijdens zijn werk voor Chinese NGOs, hoe een Chinese migrant Nederland ervaart en er lerares Chinese Taal en Cultuur wordt en hoe Chinese familie en toeristen ons land beleven.

Maar ook de digitale wereld in China komt zoals gewoonlijk weer uitgebreid aan bod met o.a. artikelen over WeChat, QR-codes, Big Data, e-commerce, Xiaomi en internetcensuur.

Uit het voorwoord van China Talk 4:

“De artikels van Ed Sander zijn voor mij al jaren een belangrijk houvast en tegelijkertijd een leuke ontspanning. Ed slaagt erin om de vele aspecten van dit intrigerende land heel bevattend te belichten. Hij houdt zich niet bezig met uitvoerige cultuurhistorische en academische uiteenzettingen, maar schrijft vanuit zijn eigen ervaringen, met allerlei leuke anekdotes. Vanuit een authentieke interesse in China en de Chinezen vertelt hij in deze nieuwe verzameling van artikels over het dagelijkse leven in China, de omgang met Chinezen in China of met Chinese toeristen in Europa, de alomtegenwoordige aanwezigheid van sociale media en internet in China, nieuwe trends die in China opduiken, en ga zo maar door.”

“Dompel je onder in China en laat je verrassen en inspireren door deze nieuwe bundel met verhalen. Ik ben zeker dat het je zal helpen om China een klein beetje beter te begrijpen en dat je bij je volgende China reis of contact met Chinezen een beetje beter voorbereid zal zijn.”

– Bart Horsten, Horsten International

Download nu gratis het China Talk 4 e-book

Hieronder kun je het China Talk e-book gratis downloaden in de gewenste bestandsopmaak.

epub  pdf

Liever een gedrukt boek?

Heb je liever een gedrukte versie van China Talk 4? Dat kan. Je zult begrijpen dat we die vanwege druk- en verzendkosten niet gratis kunnen aanbieden. We hebben echter een mogelijkheid gevonden om het boek tegen kostprijs aan te bieden via lulu.com. De verzendkosten bij lulu.com zijn iets hoger dan we in Nederland gewend zijn omdat de boeken buiten Nederland gedrukt worden. Door de prijs van het boek zelf op de kostprijs te houden kunnen we gedrukte exemplaren aanbieden voor slechts €9,99 inclusief verzendkosten. Klik op het logo hieronder om het gedrukte boek te bestellen.

lulu

Tips:

  • Bestel China Talk 4 samen met het eerste China Talk boek, tweede China Talk boek of het derde China Talk boek en betaal minder verzendkosten per boek!
  • Als je grotere hoeveelheden van dit boek wilt bestellen voor bedrijf, school of relaties dan past lulu.com automatisch een volumekorting toe.
  • Lulu.com heeft vaak kortingsacties waarmee je een scherpere prijs kunt krijgen op je bestelling. Bekijk hun homepage voor de kortingscodes.