China Talk 6 – Pandadoders en Drakenknuffelaars


In deze zesde China Talk bundel zijn 28 artikelen te lezen die Ed Sander schreef in de periode september 2018 tot april 2020. De bundel is opgedeeld in 4 delen. In het eerste deel lees je een aantal nuancerende artikelen over China’s New Retail. In het tweede deel zijn de overige artikelen over digitale innovatie gegroepeerd. In deel 3 vind je een zestal artikelen waarin de schrijver de ‘morele crisis’ die sinds de economische hervormingen van de jaren ’80 en ’90 in het land is ontstaan diepgaand analyseert aan de hand van drie boeken. De artikelen die niet binnen deze thema’s vallen zijn te vinden in het laatste deel.

Uit het voorwoord van China Talk 6:

“Natuurlijk heeft China “lovers and haters”. Niet iedereen is enthousiast over de methodes die de regering hanteert om haar ambitieuze doelen te bereiken. Daar mag je ook iets van vinden. De mastercolleges die Ed tijdens de studiereis iedere ochtend geeft, helpen je om als buitenstaander hierbij een genuanceerder beeld te vormen. Want zoals de bekende voetballer Johan Cruijff ooit zei: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt”. Ed heeft het door en kan als geen ander met geweldige kennis en inzichten de oorzaak der dingen in China duiden. Want alles is anders, dan het lijkt. Dat blijkt niet alleen uit de prikkelende lezingen van Ed, maar vooral ook tijdens zijn deskundige toelichting op de retailconcepten en productiebedrijven die we met Focusplaza bezocht hebben in Beijing, Hangzhou en Shanghai.”

Uit het voorwoord door Gerrit Grievink.

Steun ons

Dit e-book is tot stand gekomen na vele dagen onderzoek en schrijfwerk. Onze e-books zijn in principe gratis en de gedrukte versies zijn verkrijgbaar tegen kostprijs. We stellen het echter zeer op prijs als je via de onderstaande link je waardering laat blijken.

Download gratis het China Talk 6 e-book

Hieronder kun je het China Talk e-book gratis downloaden in de gewenste bestandsopmaak. 

epub  pdf

Liever een gedrukt boek?

Heb je liever een gedrukte versie van China Talk 6? Dat kan. Je zult begrijpen dat we die vanwege druk- en verzendkosten niet gratis kunnen aanbieden. We hebben echter een mogelijkheid gevonden om het boek tegen kostprijs aan te bieden via print-on-demand website lulu.com. De verzendkosten bij lulu.com zijn iets hoger dan we in Nederland gewend zijn omdat de boeken buiten Nederland gedrukt worden. Door de prijs van het boek zelf op de kostprijs te houden kunnen we gedrukte exemplaren aanbieden voor slechts €4,99 exclusief BTW en verzendkosten. Klik op het logo hieronder om het gedrukte boek te bestellen.

lulu

Tips:

  • Bestel China Talk 6 samen met een of meer van de eerdere China Talk bundels en betaal minder verzendkosten per boek!
  • Als je grotere hoeveelheden van dit boek wilt bestellen voor bedrijf, school of relaties dan past lulu.com automatisch een volumekorting toe.
  • Lulu.com heeft vaak kortingsacties waarmee je een scherpere prijs kunt krijgen op je bestelling. Bekijk hun homepage voor de kortingscodes.