New Retail in China @ Nationale DHZ-Sessie 2019


Van de MIX website:

De Europese retailpers is lovend over New Retail in China. Dáár gebeurt het. Dus ging MIX zelf een kijkje nemen met Ed Sander van ChinaTalk. En op de MIX-sessie vertelt Ed over alle voorbeelden die we gezien hebben.

Interesse in #Newretail? In het ware verhaal achter de innovatieve concepten in de gigantische Chinese markt? China-kenner Ed Sander (艾德) liet ze me zien in Shanghai en Beijing en komt er over vertellen op de MIX-sessie van 22 mei.

De Nationale DHZ Sessie van 22 mei is het netwerkevent voor de DHZ-sector. In het KNVB-centrum in Zeist komen ruim 150 toppers uit DHZ-retail en-industrie komen bij elkaar. Dit middagcongres biedt volop gelegenheid om te netwerken, en heel veel inspiratie en stof tot praten.

Ed Sander, Chinatalk – #New Retail in China, het ware verhaal
Ed Sander kent China, hij ádemt China. Hij leidde MIX rond in Shanghai en Beijing en maakte ons wegwijs in de cultuur, de maatschappij en de economie. En hij toonde ons diverse New Retail-concepten. Liet ons zien hoe snel China evolueert. Hoe krachtig de platformen van Alibaba en Tencent zijn, hoe groot m-commerce is en hoe hard het groeit.

MIX’ Nationale DHZ Sessie
KNVB Centrum Zeist
22 mei 2019
12:00-18:00 uur

Wil je deelnemen aan de Nationale DHXZ-sessie2019 van MIX? Schrijf je dan hier in.