Steun ChinaTalk


Waarom hebben we jouw steun nodig?

Bij ChinaTalk bieden we een aantal betaalde diensten aan. Maar we delen ook enorm veel gratis content in de vorm van blogs en video’s op ons YouTube kanaal. Ook helpen we regelmatig studenten bij hun scripties en projecten (zolang deze niet in opdracht van commerciële partijen gedaan worden) en voorzien media en podcasts van commentaar en interviews. Al deze informatie – honderden artikelen, meer dan honderd videos en diverse audio-opnamen – zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Onze e-books zijn daarnaast te downloaden na een vrije gift.

Al die content komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Elk moment dat we geen lezing geven, les geven of studiereis verzorgen bestuderen we de ontwikkelingen in China. Dagelijks lezen we uren aan nieuws, rapporten en analyseren de ontwikkelingen. Die kennis zetten we om in de content die je gratis op ChinaTalk terugvindt. Soms delen we die content ook met geïnteresseerde derde partijen en andere websites, maar worden daar zelden tot nooit voor betaald.

China is voor ons een passie en we doen dit werk met liefde. We halen enorm veel voldoening uit het kunnen delen van deze kennis met lezers en kijkers om zo ons steentje bij te dragen aan een meer genuanceerde beeldvorming over China. Tegelijkertijd moet er voor ons als ZZP-ers wel brood op de plank komen, want van enkel voldoening kunnen we helaas niet leven. Zeker in de tijden van corona, waarin lezingen en studiereizen beperkt tot onmogelijk zijn gebleken, is dit een uitdaging.

Stel je wat we doen op prijs? Vind je onze content interessant, boeiend en bruikbaar? Dan zijn er verschillende manieren om ons te steunen:

  • Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Het is voor ons de makkelijkste manier om contact met je te houden. Het is voor jou de makkelijkste manier om niets te missen: eens per maand sturen we je een overzicht van alle nieuwe content.
  • Vertel anderen over ChinaTalk.
  • Doe een suggestie bij je school of werkgever voor een ChinaTalk presentatie of lezing. We hebben een groot portfolio aan onderwerpen waar we over kunnen vertellen, zoals je hier kunt zien.
  • Doe een vrije gift en download een of meer van onze e-books.
  • Volg onze e-learning cursus e-Commerce in China (B2C) voor een vrije gift.
  • Doe via onderstaande formulier een eenmalige of maandelijkse donatie.

Met jouw steun kunnen kan ChinaTalk je content blijven aanbieden zonder vervelende advertenties of paywalls. Bij voorbaat dank voor je steun.