China Talk 2 – Vernieuwing en verval in het moderne China


China Talk 2

Dit deel uit de China Talk-serie bevat een verzameling van 29 artikelen die Ed Sander schreef voor China2025.nl.

In dit boek over het moderne China vormt de ontwikkeling van internet in het land de rode draad. Ed beschrijft hoe de vernieuwing op het gebied van online shopping, mobile commerce en social media in rap tempo plaatsvindt, terwijl milieuvervuiling, agressie in de gezondheidszorg, voedselschandalen, apathie en andere problemen wijzen op verval dat lijkt te zijn opgetreden tijdens de Chinese economische revolutie in de afgelopen 30 jaar.

“Ed is in Nederland een van de weinige mensen met diepgaande kennis over en inzicht in wat er zich op dit gebied in China afspeelt. Mede dankzij zijn hands-on marketingervaring in China weet hij die kennis op een prikkelende en overtuigende manier over te brengen op de lezers.” Rutger Brouwer, Medeoprichter China2025.nl

China Talk 2 recensies:

Gele Draak

China Nu


Details

Publicatiedatum: 29-12-2014
Pagina’s: 146
Paperback
Interieur kleur: Zwart wit
Afmetingen: Digest (140 x 216 mm)


Inhoud

Download China Talk 2 als e-book

Je kunt voor €4,99 het China Talk 2 e-book downloaden als PDF, Mobi en/of e-pub bestand. Je aankoop stelt ons in staat vrij toegankelijke content te kunnen blijven aanbieden op het ChinaTalk blog en ons YouTube kanaal.

Afhandeling van betaling wordt verzorgd door Donorbox. Na afronding van de betaling met credit card, Ideal of PayPal wordt je doorgeleid naar een pagina waar je het e-book kunt downloaden. Je ontvangt deze tevens als link in een e-mail. 

e-Book kopen

Liever een gedrukt boek?

Heb je liever een gedrukte versie van China Talk 2? Dat kan voor €8,99 exclusief BTW en verzendkosten via print-on-demand website lulu.com. De verzendkosten bij lulu.com zijn iets hoger dan we in Nederland gewend zijn omdat de boeken buiten Nederland gedrukt worden.

Tips:

  • Bestel China Talk 2 samen met een of meer van de eerdere China Talk bundels en betaal minder verzendkosten per boek!
  • Als je grotere hoeveelheden van dit boek wilt bestellen voor bedrijf, school of relaties dan past lulu.com automatisch een volumekorting toe.
  • Lulu.com heeft vaak kortingsacties waarmee je een scherpere prijs kunt krijgen op je bestelling.