China Talk 3 – Achter de muur


ChinaTalk 3

Dit deel uit de China Talk-serie bevat een verzameling van 35 artikelen die Ed Sander schreef voor China2025.nl en CRTV.nl.

De rode draad door het boek is de digitale wereld in China. Aan bod komen onderwerpen als cross-border e-commerce, sociale media, O2O, mobiel betalen, Alibaba, JD.com, videoplatform YY.com, WeChat, Tencent en meer.

Maar China Talk 3 bevat net als de vorige bundel ook artikelen over problematiek in China zoals corruptie, censuur en vreemdelingenhaat.

En natuurlijk mogen enkele culturele aspecten niet ontbreken; China Talk 3 bevat artikelen over het leren van Mandarijn, verbranden van dodengeld, de bouw van een nieuwe stadsmuur in Datong en het verdwijnen van de dorpjes binnen de steden.

Uit het voorwoord van China Talk 3:

De grote kracht van Ed Sander is zijn kennis van wat er op het Chinese internet gebeurt. Wie de Chinese klant wil begrijpen en bereiken, kan niet om het internet en sociale media heen. Bijna 700 miljoen Chinezen hebben toegang tot het internet en gebruiken hun mobieltje om te communiceren, te shoppen en te betalen. Hun aantal groeit iedere dag verder.

Ed laat glashelder zien dat als het gaat om e-commerce en mobiele communicatie China op veel punten het westen voorbij is gestreefd op het gebied van innovatie en gebruiksmogelijkheden. Daar kunnen we van China leren.

Voor wie de zakelijke kansen van China wil verkennen, is zijn derde bundel onmisbaar. Maar ook wie gewoon meer wil weten over de ontwakende reus, biedt China Talk 3 een leidraad voor een boeiende ontdekkingsreis.

– Fred Sengers, blogaap.nl


Details

Publicatiedatum: 16-3-2016
Pagina’s: 148
Paperback
Interieur kleur: Zwart wit
Afmetingen: Digest (140 x 216 mm)


Inhoud

Download China Talk 3 als e-book

Je kunt voor €4,99 het China Talk 2 e-book downloaden als PDF, Mobi en/of e-pub bestand. Je aankoop stelt ons in staat vrij toegankelijke content te kunnen blijven aanbieden op het ChinaTalk blog en ons YouTube kanaal.

Afhandeling van betaling wordt verzorgd door Donorbox. Na afronding van de betaling met credit card, Ideal of PayPal wordt je doorgeleid naar een pagina waar je het e-book kunt downloaden. Je ontvangt deze tevens als link in een e-mail. 

e-book kopen

Liever een gedrukt boek?

Heb je liever een gedrukte versie van China Talk 3? Dat kan voor €8,99 exclusief BTW en verzendkosten via print-on-demand website lulu.com. De verzendkosten bij lulu.com zijn iets hoger dan we in Nederland gewend zijn omdat de boeken buiten Nederland gedrukt worden.

Tips:

  • Bestel China Talk 3 samen met een of meer van de eerdere China Talk bundels en betaal minder verzendkosten per boek!
  • Als je grotere hoeveelheden van dit boek wilt bestellen voor bedrijf, school of relaties dan past lulu.com automatisch een volumekorting toe.
  • Lulu.com heeft vaak kortingsacties waarmee je een scherpere prijs kunt krijgen op je bestelling.