China Talk 4 – Vreemde in een vreemd land


China Talk 4 - Vreemde in een vreemd land

Dit deel uit de China Talk-serie bevat een verzameling van 34 artikelen die Ed Sander schreef voor China2025.nl en andere media en bevat een gastbijdrage van Jessica Sun.

In deze bundel zijn de cultuurverschillen tussen Nederland en China en wat dit betekent als Chinezen en Nederlanders elkaars land bezoeken de rode draad. We lezen over de culturele worstelingen van de auteur tijdens zijn werk voor Chinese NGOs, hoe een Chinese migrant Nederland ervaart en er lerares Chinese Taal en Cultuur wordt en hoe Chinese familie en toeristen ons land beleven.

Maar ook de digitale wereld in China komt zoals gewoonlijk weer uitgebreid aan bod met o.a. artikelen over WeChat, QR-codes, Big Data, e-commerce, Xiaomi en internetcensuur.

Uit het voorwoord van China Talk 4:

“De artikels van Ed Sander zijn voor mij al jaren een belangrijk houvast en tegelijkertijd een leuke ontspanning. Ed slaagt erin om de vele aspecten van dit intrigerende land heel bevattend te belichten. Hij houdt zich niet bezig met uitvoerige cultuurhistorische en academische uiteenzettingen, maar schrijft vanuit zijn eigen ervaringen, met allerlei leuke anekdotes. Vanuit een authentieke interesse in China en de Chinezen vertelt hij in deze nieuwe verzameling van artikels over het dagelijkse leven in China, de omgang met Chinezen in China of met Chinese toeristen in Europa, de alomtegenwoordige aanwezigheid van sociale media en internet in China, nieuwe trends die in China opduiken, en ga zo maar door.”


“Dompel je onder in China en laat je verrassen en inspireren door deze nieuwe bundel met verhalen. Ik ben zeker dat het je zal helpen om China een klein beetje beter te begrijpen en dat je bij je volgende China reis of contact met Chinezen een beetje beter voorbereid zal zijn.”

– Bart Horsten, Horsten International


Details

Publicatiedatum: 25-5-2017
Pagina’s: 150
Paperback
Interieur kleur: Zwart wit
Afmetingen: Digest (140 x 216 mm)


Inhoud


Download China Talk 4 als e-book

Je kunt voor €4,99 het China Talk 4 e-book downloaden als PDF, Mobi en/of e-pub bestand. Je aankoop stelt ons in staat vrij toegankelijke content te kunnen blijven aanbieden op het ChinaTalk blog en ons YouTube kanaal.

Afhandeling van betaling wordt verzorgd door Donorbox. Na afronding van de betaling met credit card, Ideal of PayPal wordt je doorgeleid naar een pagina waar je het e-book kunt downloaden. Je ontvangt deze tevens als link in een e-mail. 

e-book kopen

Liever een gedrukt boek?

Heb je liever een gedrukte versie van China Talk 4? Dat kan voor €8,99 exclusief BTW en verzendkosten via print-on-demand website lulu.com. De verzendkosten bij lulu.com zijn iets hoger dan we in Nederland gewend zijn omdat de boeken buiten Nederland gedrukt worden.

Tips:

  • Bestel China Talk 4 samen met een of meer van de eerdere China Talk bundels en betaal minder verzendkosten per boek!
  • Als je grotere hoeveelheden van dit boek wilt bestellen voor bedrijf, school of relaties dan past lulu.com automatisch een volumekorting toe.
  • Lulu.com heeft vaak kortingsacties waarmee je een scherpere prijs kunt krijgen op je bestelling.