China Talk 5 – Nieuwe retail en oude gewoonten


China Talk 5

Dit deel van de China Talk reeks bevat 31 artikelen die Ed Sander schreef over mobiel betalen, New Retail, hardnekkige Chinese culturele gewoonten en meer.

Uit het voorwoord van China Talk 5:

“Digitaal winkelen, betalen zonder bankpas en alles mobiel. Dat en meer staat te lezen in dit boek van Ed Sander. Verhelderend en zelfs een openbaring.

China is niet ver weg. Het is hier. En wij zijn voor China allang een onderdeel geworden. Dat beschrijft Ed Sander zo treffend in dit boek. Onze normen en waarden en de bijzondere aspecten van het leven in China. Die zijn en blijven verschillend, maar Ed illustreert vanuit eigen ervaring dat de overlapping van culturen erbij komt naast wat er al is. Waardoor een nieuwe mores ontstaat. Cultuur is altijd in ontwikkeling.


Het hart van het boek volgt het concept van New Retail. Onbemenste winkels, technologisch shoppen, de integratie van grote marktleidende webshops met kleine lokale winkeltjes. Het gaat de keten in retail ingrijpend veranderen. Alsook uw eigen winkel- en koopgedrag.”

Uit het voorwoord door Egbert-Jan van Bel


Details

Publicatiedatum: 9-10-2018
Pagina’s: 170
Paperback
Interieur kleur: Zwart wit
Afmetingen: Digest (140 x 216 mm)


Inhoud


Download China Talk 5 als e-book

Je kunt voor €4,99 het China Talk 5 e-book downloaden als PDF, Mobi en/of e-pub bestand. Je aankoop stelt ons in staat vrij toegankelijke content te kunnen blijven aanbieden op het ChinaTalk blog en ons YouTube kanaal.

Afhandeling van betaling wordt verzorgd door Donorbox. Na afronding van de betaling met credit card, Ideal of PayPal wordt je doorgeleid naar een pagina waar je het e-book kunt downloaden. Je ontvangt deze tevens als link in een e-mail. 

e-book kopen

Liever een gedrukt boek?

Heb je liever een gedrukte versie van China Talk 5? Dat kan voor €8,99 exclusief BTW en verzendkosten via print-on-demand website lulu.com. De verzendkosten bij lulu.com zijn iets hoger dan we in Nederland gewend zijn omdat de boeken buiten Nederland gedrukt worden.

Tips:

  • Bestel China Talk 5 samen met een of meer van de eerdere China Talk bundels en betaal minder verzendkosten per boek!
  • Als je grotere hoeveelheden van dit boek wilt bestellen voor bedrijf, school of relaties dan past lulu.com automatisch een volumekorting toe.
  • Lulu.com heeft vaak kortingsacties waarmee je een scherpere prijs kunt krijgen op je bestelling.