China Talk 6 – Pandadoders en Drakenknuffelaars


In deze zesde China Talk bundel zijn 28 artikelen te lezen die Ed Sander schreef in de periode september 2018 tot april 2020. De bundel is opgedeeld in 4 delen. In het eerste deel lees je een aantal nuancerende artikelen over China’s New Retail. In het tweede deel zijn de overige artikelen over digitale innovatie gegroepeerd. In deel 3 vind je een zestal artikelen waarin de schrijver de ‘morele crisis’ die sinds de economische hervormingen van de jaren ’80 en ’90 in het land is ontstaan diepgaand analyseert aan de hand van drie boeken. De artikelen die niet binnen deze thema’s vallen zijn te vinden in het laatste deel.

Uit het voorwoord van China Talk 6:

“Natuurlijk heeft China “lovers and haters”. Niet iedereen is enthousiast over de methodes die de regering hanteert om haar ambitieuze doelen te bereiken. Daar mag je ook iets van vinden. De mastercolleges die Ed tijdens de studiereis iedere ochtend geeft, helpen je om als buitenstaander hierbij een genuanceerder beeld te vormen. Want zoals de bekende voetballer Johan Cruijff ooit zei: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt”. Ed heeft het door en kan als geen ander met geweldige kennis en inzichten de oorzaak der dingen in China duiden. Want alles is anders, dan het lijkt. Dat blijkt niet alleen uit de prikkelende lezingen van Ed, maar vooral ook tijdens zijn deskundige toelichting op de retailconcepten en productiebedrijven die we met Focusplaza bezocht hebben in Beijing, Hangzhou en Shanghai.”

Uit het voorwoord door Gerrit Grievink.


Details

Publicatiedatum: 15-5-2020
Pagina’s: 175
Paperback
Interieur kleur: Zwart wit
Afmetingen: Digest (140 x 216 mm)


Inhoud


Download China Talk 6 als e-book

Je kunt voor €4,99 het China Talk 6 e-book downloaden als PDF, Mobi en/of e-pub bestand. Je aankoop stelt ons in staat vrij toegankelijke content te kunnen blijven aanbieden op het ChinaTalk blog en ons YouTube kanaal.

Afhandeling van betaling wordt verzorgd door Donorbox. Na afronding van de betaling met credit card, Ideal of PayPal wordt je doorgeleid naar een pagina waar je het e-book kunt downloaden. Je ontvangt deze tevens als link in een e-mail. 

e-book kopen

Liever een gedrukt boek?

Heb je liever een gedrukte versie van China Talk 6? Dat kan voor €8,99 exclusief BTW en verzendkosten via print-on-demand website lulu.com. De verzendkosten bij lulu.com zijn iets hoger dan we in Nederland gewend zijn omdat de boeken buiten Nederland gedrukt worden.

Tips:

  • Bestel China Talk 6 samen met een of meer van de eerdere China Talk bundels en betaal minder verzendkosten per boek!
  • Als je grotere hoeveelheden van dit boek wilt bestellen voor bedrijf, school of relaties dan past lulu.com automatisch een volumekorting toe.
  • Lulu.com heeft vaak kortingsacties waarmee je een scherpere prijs kunt krijgen op je bestelling.