Ed Sander bestuurslid Guanxi.nu en panellid China Luxury Seminar


Guanxi.nuSinds eind 2014 maakt ChinaTalk’s Ed Sander deel uit van het team van Guanxi.nu. Eerder dit jaar werd hij door deze netwerkorganisatie gevraagd formeel toe te treden als bestuurdlid. Binnen Guanxi.nu zal Ed verantwoordelijk zijn voor de online marketing van de organisatie.

Over Guanxi.nu

Guanxi.nu is een kennisnetwerk voor het zakendoen met China dat in 2015 haar 10-jarig bestaan viert. In Nederland is Guanxi.nu inmiddels een toonaangevend netwerk. De leden van Guanxi.nu zijn een mix van doorgewinterde China-ondernemers en professionele China-deskundigen. Het netwerk organiseert workshops, seminars en beurzen om de expertise en ervaring van haar leden te delen met China-ondernemers.

China Luxury Seminar

Een van Ed’s eerste wapenfeiten als bestuurslid is de online marketing van het China Luxury Seminar op 26 mei 2015. Tijdens dit seminar zullen meer dan 10 experts hun ervaringen over het verkopen van producten en diensten aan de welvarende Chinese consument en toerist delen. Ed implementeerde voor dit seminar een speciale website, e-mail marketing campagnes en social media campagnes op LinkedIn, Facebook en Twitter. Tijdens het seminar zelf zal Ed deelnemen aan het expertpanel en zijn kennis over social media en e-commerce in China delen met de aanwezigen.