Seminar: Zakelijke communicatie in China


Zakelijke Communicatie in China

Op 8 september organiseert Guanxi in het WTC in Den Haag het seminar Zakelijke communicatie in China: een stap verder.

Guanxi: “Het seminar biedt in één middag een gevarieerd programma voor Nederlandse ondernemers die meer willen leren over hoe communicatie zich ontwikkelt in China en hoe dit toe te passen op hun eigen activiteiten. U komt in contact met experts op uiteenlopende thema’s, ontmoet collega-ondernemers met ervaring in China en u doet snel nieuwe kennis op rond hedendaagse onderwerpen. Het moment om te ontdekken of uw communicatiestrategie nog wel zo optimaal is!”

Naast een key note presentatie door Garrie van Pinxteren en een paneldiscussie met China experts vinden er tijdens het seminar ook diverse rondetafelsessies plaats over visuele identiteit, online marketing, storytelling, tolken en vertalen, kennisoverdracht, intellectueel eigendom en e-commerce. In een kleine groep gaat u over deze themas in gesprek met een expert, ingeleid met een korte introductie op het onderwerp.

E-commerce naar China: trends & ontwikkelingen door Ed Sander & Bart Horsten

Voor het seminar verzorgt ChinaTalk’s Ed Sander samen met Bart Horsten van MyChinaWeb tweemaal een rondetafelsessie over e-commerce in China.

Bart Horsten en Ed SanderEd Sander: “In de afgelopen jaar is cross-border e-commerce hard gegroeid in China. De Chinese consument vraagt om westerse producten, met name in specifieke productgroepen en koopt deze liever uit het buitenland. China’s belangrijke internetbedrijven zoals JD.com en Alibaba hebben speciale kanalen opgezet om te kunnen voorzien in deze behoefte. Alibaba heeft recent ook kantoren geopend in Nederland en België om merken uit de Benelux te helpen online hun producten te verkopen in China. Samen met Bart Horsten deel ik we de laatste trends met de deelnemers en vertellen we hoe westerse bedrijven gebruik kunnen maken van deze kanalen.”

Klik hier voor meer informatie over dit seminar.