ChinaTalk in Twinkle Magazine


We zijn zeer vereerd vanaf deze maand een tweemaandelijkse column te mogen verzorgen in Twinkle, een van Nederland’s toonaangevende tijdschriften over digitale commercie.

Hoofdredacteur Arjan van Oosterhout: “China wordt steeds vaker genoemd als dé voorloper als het gaat om de digital commerce. Dat merken we bij Twinkle dagelijks. In 2020 willen we dan ook structureel meer aandacht gaan besteden aan de ontwikkelingen in China.”

Ed Sander: “Een leuke uitdaging, want er is zoveel te vertellen over digitale innovatie in China en het gaat zo snel, hoe vang je de essentie in 250 woorden per twee maanden? De column zal dan ook met name een prikkel moeten zijn om meer te willen leren over wat er in China gebeurt. Indien van toepassing zal de column dan ook verwijzen naar een diepgravender artikel op onze website.”

ChinaTalk’s Ed Sander zal het schrijven van een korte column maandelijks afwisselen met John Lin van bol.com. De columns verschijnen eerst in het Twinkle magazine en daarna op de website.

De online versie is hier te lezen.

Over Twinkle magazine

Twinkle schrijft voor en over online shops, over retailers en merken die een omnichannel strategie uitrollen en over hoe de nieuwe digitale werkelijkheid zich op de winkelvloer manifesteert. Twinkle organiseert events en is uitgever van de Twinkle100, hét overzicht van de grootste online retailers in Nederland

Hiernaast is een afbeelding te zien van de eerste column. Het auteursprofiel van Ed op de Twinkle website is hier te lezen.