Event: ChinaTalk lanceert de ChinaTechTrip


Je kunt op deze website veel lezen over de razendsnelle digitale innovatie in China en onze lezingen bijwonen. Maar eigenlijk dringt de omvang van deze ontwikkeling pas tot je door als je het met eigen ogen gaat bekijken. Daarom heeft ChinaTalk de ChinaTechTrip ontwikkeld.

Het doel van de ChinaTechTrip is geïnteresseerden in een aantal dagen te laten ervaren wat zich in China afspeelt. Elke dag verzorgt ChinaTalk of een partner een lezing over een bepaald onderwerp, waarna het thema in het dagelijks leven van de Chinezen ervaren zal worden. Denk bij deze thema’s aan e-commerce, New Retail, social media, smartphones, WeChat en mobile payment. Er worden verschillende Chinese steden bezocht en al naar gelang de wensen van de reiziger kunnen er ook culturele aspecten aan dit avontuur worden toegevoegd. Denk aan een bezoekje aan de Verboden Stad, de Chinese Muur of het Terracotta Leger in Xi’an. Maar centraal in het programma staat het met eigen ogen zien van China’s digitale revolutie.

De ChinaTechTrip wordt op drie manieren aangeboden:

  • een individuele, op maat gemaakte reis (oktober 2018, april/mei 2019)
  • een programma van enkele dagen binnen een volledige rondreis door China, verzorgd door een vooraanstaande reisorganisatie (oktober 2018, april/mei 2019)
  • een groepsreis met 15-20 andere geïnteresseerden en een vast programma in samenwerking  (23 – 31 maart 2019).

In oktober dit jaar verzorgt ChinaTalk voor het eerst een aantal ChinaTechTrips waarbij relaties van ChinaTalk worden ondergedompeld in de digitale revolutie in Shanghai en Beijing. Ben je ook geïnteresseerd in zo’n individueel begeleide trip? Lees hier dan meer over deze dienst. In oktober hebben we nog ruimte voor één extra individuele tour.