E-Learning


De onderstaande module is inmiddels beschikbaar. Meer modules volgen.


E-Commerce (B2C) in China

e-Commerce is onmisbaar als je producten wil aanbieden aan de Chinese consument. Daarnaast zijn China’s innovatieve e-commercebedrijven een inspiratiebron voor Nederlandse e-commerce specialisten en marketeers.

Na deze training beschik je over de noodzakelijke kennis om:

  • Je eerste stappen in de Chinese wereld van online shopping te zetten.
  • Learnings uit China’s e-commerce toe te passen op de Nederlandse markt.

Doelgroep

Deze e-learning training is bedoeld voor:

  • Bedrijven en merken die hun product in China willen aanbieden aan de Chinese consument en de markt voor e-commerce in China beter willen begrijpen. Speciaal voor deze doelgroep is de cursus ook beschikbaar met coachinggesprek van 1 uur met ChinaTalk en NextportChina, de toonaangevende Nederlandse dienstverlener op het gebied van online marketing en e-commerce in China..
  • Alle andere geïnteresseerden die meer willen weten over Chinese e-commerce en daarvan willen leren of zich willen laten inspireren.

Prijs

e-Learning training zonder coachinggesprek: 199 euro excl. BTW.

e-Learning training met coachinggesprek: 299 euro excl. BTW.

Tot 22 juni 2021 zijn deze trainingen tijdelijk beschikbaar voor de actieprijs van respectievelijk 149 euro en 219 euro (excl. BTW).


Inhoud

De training bestaat uit 7 video’s met een totale speelduur van bijna 5 uur waarin steeds een ander onderwerp uitgebreid toelicht wordt aan de hand van afbeeldingen, video’s, statistieken en persoonlijke ervaringen. De cursus bevat ook een uitgebreide reader met ruim 70 pagina’s aan verdiepende artikelen.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Online China en e-Commerce
  • De belangrijkste e-commercebedrijven (Alibaba, Pinduoduo, JD.com)
  • Marktstructuur (Top 10 marktspelers) en Singles Day
  • Cross-Border Commerce
  • Live-Streaming Commerce
  • E-commerce op het platteland

Voorproefje?

Bekijk onderstaande video.Over de trainer

Met een decennium lang ‘China tech watching’ heeft ChinaTalk uitgebreide kennis opgedaan over digitale ontwikkelingen in China. We geven er regelmatig lezingen over in het hoger onderwijs en op seminars en ze maken onderdeel uit van een serie colleges die we verzorgen tijdens onze studie- en inspiratiereizen.

Een aantal van deze lezingen en colleges hebben we gebundeld in een serie e-learning trainingen. Deze zijn bijgewerkt met de laatste trends en statistieken en uitgebreid meer nog meer informatie.

Klik hier voor informatie over de trainer (Ed Sander).


Hoe volg je de cursus?

De e-learning modules zijn beschikbaar op het International Business Academy platform van NLinBusiness. NLinBusiness is een initiatief van de Nederlandse werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB Nederland waarbij intensief wordt samengewerkt met de ministeries, brancheverenigingen, belangenorganisaties, topsectoren, kennisinstituten en het Nederlandse bedrijfsleven.

Je kunt de cursus op de website van IBA aanschaffen door op de knop ‘in winkelmand’ te klikken en de verdere instructies te volgen voor afrekenen.


Op onze e-learning trainingen zijn onze algemene voorwaarden voor trainingen van toepassing.

De e-learning modules worden aangeboden in samenwerking met: