Blogaap en ChinaTalk verzorgen opnieuw de Grote China Kennisquiz


Grote China Kennis QuizNa een zeer succesvolle eerste editie organiseert China Netwerk Guanxi is samenwerking met Ed Sander van ChinaTalk en Fred Sengers van Blogaap ter gelegenheid van het Chinees Nieuwjaar 2017 voor de tweede keer de Grote China Kennisquiz. In dit avondvullende programma op 7 februari (let op, de datum is gewijzigd!) worden teams van 4-5 personen getest op hun kennis van China en strijden zij om de titel van grootste China-kenner en natuurlijk de wisselbeker!

Schrijf je nu in – alleen of met teamleden – om mee te doen aan deze unieke avond.

Hoe werkt het?

De Grote China KennisquizTijdens de avond worden in vijf ronden in totaal 50 vragen gesteld. De vragen betreffen diverse categorieën waaronder (recente) geschiedenis, cultuur, economie en internet. Na elke ronde levert het team de antwoorden in bij de quizmasters.

Vanaf 19:00 kunnen teams hun antwoordformulieren ophalen. Ze krijgen daarbij tevens de eerste ronde bestaande uit 10 plaatjes met bijbehorende vragen uitgereikt.

De quiz begint vervolgens echt om 19:30 met nog eens 4 extra vragenrondes en tussendoor pauze. Rond 22:00 wordt de uitslag van de quiz bekend gemaakt.

Hoe doe je mee?

Er zijn twee manieren om mee te doen aan de Grote China Kennisquiz:

1) Aanmelden als team

Verzamel minimaal 4 en maximaal 5 teamleden en laat ons via dit formulier weten wat je teamnaam is. Een uitgekiende mogelijkheid om de kennis van jou en je collega’s of vrienden te bewijzen.

2) Aanmelden als individu

Meld je aan als individu en Guanxi zorgt dat je op de avond zelf wordt ingedeeld in een team met andere individuele aanmelders. Een leuke manier om andere Guanxi-leden en volgers te leren kennen.

Het programma

19:00 Inloop, registratie en Ronde 1 (plaatjesronde)
19:30 Start Quiz, welkom en uitleg
19:45 Ronde 2 + 3

20:15 Pauze

20:45 Tussenstand en Ronde 4 & 5
21:15 Einde ronde 5
21:30 Eindstand, prijsuitreiking en naborrelen

Kosten

Guanxi-leden betalen €7,50 (incl. BTW) per teamlid. Niet leden betalen €12,50 (incl. BTW).

De inschrijving is geldig na ontvangst van de online betaling. Guanxi-leden kunnen de kortingscode gebruiken die via de ledenmail is verzonden op dinsdag 6 december. Wel lid maar geen ledenmail ontvangen? Neem dan hier contact op met Guanxi.

Tijdens de avond zijn drankjes voor eigen rekening. Hapjes worden aangeboden.

Over de quizmasters

De Grote China Kennis Quiz is voor Guanxi.nl samengesteld door Fred Sengers en Ed Sander. ‘Fred en Ed’ zijn beiden auters over China, waarbij Fred zich specialiseert in algemeen China-nieuws en Ed in internet gerelateerde zaken. Hun publicaties verschenen in o.a. China2025, Elsevier en China Nu. Fred publiceert dagelijks het China nieuws op blogaap.nl en verzamelde een deel van zijn columns in het boek Een Reis Door China in 48 Dagen. Ed verzamelde zijn columns in de China Talk bundels waarvan het derde deel inmiddels verschenen is en die als e-book gratis te downloaden zijn. Beiden geven ze regelmatig lezingen over China.

Locatie

Mammoni in Utrecht. Het adres is: Mariaplaats 14, 3511 LJ, Utrecht.

Let op! Het aantal plaatsen tijdens de quiz is beperkt. Afgelopen jaar hebben we een aantal teams teleur moeten stellen omdat we uitverkocht waren. Registreer je dus direct als individuele deelnemer of met een team!

quizmasters