Schrijf je in voor de 5e Grote China Kennis Quiz!


Grote China Kennis Quiz

Om het Chinees Nieuwjaar 2020 te vieren, organiseert Guanxi voor alweer de vijfde keer de Grote China Kennis Quiz! Ook dit jaar onder leiding van quizmasters Ed Sander van ChinaTalk en Fred Sengers van Blogaap. Schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plekje!

Op woensdag 29 januari wordt in Mammoni Utrecht gestreden om de Grote China Quizbeker. Welk team volgt het Ministerie van Buitenlandse Zaken (2016 en 2019) en The Relevant Organ (2017 én 2018) op en mag zich in het Jaar van de Rat de grootste China-kenner van Nederland noemen?

Hoe werkt het?

De Grote China Kennisquiz

Tijdens de avond worden vijf vragenronden gespeeld. De vragen zijn opgedeeld in categorieën waaronder (recente) geschiedenis, cultuur, economie en internet.

Vanaf 18:45 kunnen teams hun antwoordformulieren ophalen. Om 19:15 start de quiz daadwerkelijk met de eerste ronde bestaande uit 10 plaatjes met bijbehorende vragen. Daarna volgen nog eens 4 extra vragenrondes en tussendoor pauze. Rond 21:30 wordt de uitslag van de quiz bekend gemaakt.

Hoe doe je mee?

Er zijn twee manieren om mee te doen aan de Grote China Kennisquiz:

1) Aanmelden als team

Verzamel minimaal 4 en maximaal 5 teamleden en laat ons via dit formulier weten wat je teamnaam is. Een uitgekiende mogelijkheid om de kennis van jou en je collega’s of vrienden te bewijzen.

2) Aanmelden als individu

Meld je aan als individu en Guanxi zorgt dat je op de avond zelf wordt ingedeeld in een team met andere individuele aanmelders. Een leuke manier om andere Guanxi-leden en volgers te leren kennen.

Het programma

18:45 Inloop en registratie
19:15 Start Quiz, welkom en uitleg
19:30 De plaatjesronde (ronde 1)
19:45 Ronde 2 + 3

20:15 Pauze

20:45 Tussenstand en ronde 4 + 5
21:15 Puntentelling
21:30 Eindstand, prijsuitreiking en naborrelen

Kosten

Guanxi-leden betalen € 7,50 (incl. BTW). Niet-leden betalen € 12,50 (incl. BTW). De inschrijving is geldig als Guanxi de betaling heeft ontvangen. Guanxi-leden vullen de kortingscode in bij inschrijving. Wel betalend Guanxi-lid, maar geen ledenmailing met kortingscode ontvangen? Neem dan contact op via info@guanxi.nl.

Over de quizmasters

De Grote China Kennis Quiz is voor Guanxi samengesteld door Fred Sengers en Ed Sander. ‘Fred en Ed’ zijn beiden auteurs over China, waarbij Fred zich specialiseert in algemeen China nieuws en Ed in aan internet en cultuur gerelateerde zaken. Hun publicaties verschenen o.a. in China2025, Elsevier en China Nu.

Fred publiceert dagelijks het China nieuws op Blogaap.nl en verzamelde een deel van zijn columns in zijn bundel Een Reis Door China in 48 Dagen. Ed verzamelt zijn columns in de China Talk bundels en begeleidt studiereizen naar China.

Locatie

Dé Grote China Kennis Quiz vindt net als de afgelopen edities plaats in Mammoni in Utrecht. Het adres is: Mariaplaats 14, 3511 LJ, Utrecht.

Let op! Het aantal plaatsen tijdens de quiz is beperkt. Afgelopen jaren hebben we een aantal teams teleur moeten stellen omdat we uitverkocht waren. Registreer je dus direct als individuele deelnemer of met een team!

Voor extra informatie en vragen, mail naar info@guanxi.nl

De Grote China Kennisquiz wordt mogelijk gemaakt door: