Schrijf je in voor de 4e Grote China Kennis Quiz!


Dit zijn de hints voor de Grote China Kennisquiz 2019.

Grote China Kennis QuizNa een zeer succesvolle eerste, tweede en derde editie organiseert China Netwerk Guanxi in samenwerking met Ed Sander van ChinaTalk en Fred Sengers van Blogaap ter gelegenheid van het Chinees Nieuwjaar 2019 voor de vierde keer de Grote China Kennisquiz. In dit avondvullende programma op 29 januari 2019 worden teams van 4-5 personen getest op hun kennis over China en strijden zij om de titel van grootste China-kenner en natuurlijk de wisselbeker!

Schrijf je nu in – alleen of met teamleden – om mee te doen aan deze unieke avond.

Hoe werkt het?

De Grote China KennisquizTijdens de avond worden in vijf ronden in totaal 50 vragen gesteld. De vragen betreffen diverse categorieën waaronder (recente) geschiedenis, cultuur, economie en internet. Na elke ronde levert het team de antwoorden in bij de quizmasters.

Vanaf 18:45 kunnen teams hun antwoordformulieren ophalen. Om 19:15 start de quiz daadwerkelijk met de eerste ronde bestaande uit 10 plaatjes met bijbehorende vragen. Daarna volgen nog eens 4 extra vragenrondes en tussendoor pauze. Rond 21:30 wordt de uitslag van de quiz bekend gemaakt.

Hoe doe je mee?

Er zijn twee manieren om mee te doen aan de Grote China Kennisquiz:

1) Aanmelden als team

Verzamel minimaal 4 en maximaal 5 teamleden en laat ons via dit formulier weten wat je teamnaam is. Een uitgekiende mogelijkheid om de kennis van jou en je collega’s of vrienden te bewijzen.

2) Aanmelden als individu

Meld je aan als individu en Guanxi zorgt dat je op de avond zelf wordt ingedeeld in een team met andere individuele aanmelders. Een leuke manier om andere Guanxi-leden en volgers te leren kennen.

Het programma

18:45 Inloop en registratie
19:15 Start Quiz, welkom en uitleg
19:30 De plaatjesronde (ronde 1)
19:45 Ronde 2 + 3

20:15 Pauze

20:45 Tussenstand en ronde 4 + 5
21:15 Puntentelling
21:30 Eindstand, prijsuitreiking en naborrelen

Kosten

Guanxi-leden betalen €7,50 (incl. BTW) per teamlid. Niet leden betalen €12,50 (incl. BTW).

De inschrijving is geldig na ontvangst van de online betaling. Guanxi-leden kunnen de kortingscode gebruiken die via de ledenmail is verzonden. Wel lid maar geen ledenmail ontvangen? Neem dan hier contact op met Guanxi.

Over de quizmasters

De Grote China Kennis Quiz is voor Guanxi.nl samengesteld door Fred Sengers en Ed Sander. ‘Fred en Ed’ zijn beiden auters over China, waarbij Fred zich specialiseert in algemeen China-nieuws en Ed in digitale technologie en gerelateerde zaken. Hun publicaties verschenen in o.a. China2025, Elsevier en China Nu. Fred publiceert dagelijks het China nieuws op blogaap.nl en verzamelde een deel van zijn columns in het boek Een Reis Door China in 48 Dagen. Ed verzamelde zijn columns in de China Talk bundels waarvan het vijfde deel inmiddels verschenen is en die als e-book gratis te downloaden zijn. Beiden geven ze regelmatig lezingen over China en Ed begeleidt tevens studiereizen naar China.

Locatie

Mammoni in Utrecht. Het adres is: Mariaplaats 14, 3511 LJ, Utrecht.

Let op! Het aantal plaatsen tijdens de quiz is beperkt. Afgelopen jaren hebben we een aantal teams teleur moeten stellen omdat we uitverkocht waren. Registreer je dus direct als individuele deelnemer of met een team!

De Grote China Kennisquiz wordt mogelijk gemaakt door: